В яку пору року краще робити ремонт?

Ремонт – справа трудомістка і витратна, тому перш, ніж почати, потрібно скласти конкретний план і визначитися з періодом. В який краще, дешевше і вигідніше – команда УБЕРЕМ допоможе дати відповідь.

ОСОБЛИВОСТІ РЕМОНТНИХ РОБІТ ВЛІТКУ І НАВЕСНІ

* Теплий період – ідеальний час для зовнішніх робіт, так як все швидше висихає, а довгий світловий день дає можливість встигнути більше.
* Що стосується будівельних матеріалів – багато з них зберігають свої властивості тільки при плюсовій температурі, і якщо робите ремонт навесні або влітку – уникаєте зайвих проблем.
* Заміну радіаторів в цей період здійснити простіше, так як опалення відключене, зайвий раз вести переговори з ЖЕКом не доведеться.
* Ще одна перевага – влітку можна виїхати у відпустку і доручити всі роботи бригаді, не турбуючись про те, що під час якихось процедур вам потрібно буде залишати квартиру.

ОСОБЛИВОСТІ РЕМОНТНИХ РОБІТ ВОСЕНИ І ВЗИМКУ

* У цей період дуже легко знайти і купити потрібні матеріали, взимку вони дешевші на 20-30%, продавці розпродають торішні запаси і охоче роблять знижки.
* В силу того, що не сезон – бригад вільних більше, і ремонтні послуги істотно знижуються в ціні.
* Зима – сприятливий період для внутрішніх робіт, тепло і сухість в квартирі забезпечені, так як в квартирах включено опалення.
* Укладання ламінату, ремонт у всіх кімнатах, заміна меблів, монтаж натяжних стель, заміна вікон – все це без проблем можна зробити в осінньо-зимовий період.

Яке б ви не вибрали час для ремонту, важливо чітко спланувати всі роботи і розбити процедури на етапи. Будьте готові до того, що часу знадобитися більше, ніж ви розраховували. Пам’ятайте про це і використовуйте в своїх цілях 😌

А після того, як Ваш ремонт буде закінчено – ми з радістю виконаємо прибирання після ремонту. На цій сторінці можна побачити всі ціни на послуги з прибирання квартир.

Оцініть, наскільки ми були корисні
0/5
Всього голосів: 0 | Середній: 0/5

Коментарі

Залиште свій коментар